Tjänster

Din helhetslösning på Gotland

Sedan 1944 har vi på Alvar Hallgren Bygg hjälpt våra kunder att bygga sina drömhus hus, sten för sten och bräda för bräda. Vi är lika bekväma med att skapa robusta stenhus som charmiga trähus. Husägare kommer och går men husen Hallgrens bygger består!

Vi bygger på ett så hållbart sätt som möjligt, självklart uppstår slitage när en familj lever i sitt älskade hem. Men vi finns alltid tillgängliga när det är dags för att renovera, komplettera och anpassa husen som vi en gång lade grunden för.

Förutom nybyggnation och renovering erbjuder vi även tjänster inom byggnadsvård och fastighetsservice. Läs mer om våra tjänster nedan!

Vänliga hälsningar,
Från första generationen Alvar Hallgren till 3:e generationen Daniel Hallgren.

Byggnadsvård på Gotland

Byggnadsvård på Gotland

Vi är specialiserade på att bevara och restaurera historiska byggnader, inklusive kyrkor, ringmuren och K-märkta fastigheter. Vi är stolta över att kunna erbjuda hantverkare som är kunniga inom restaurering av byggnadsminnesförklarade hus. 

Läs Mer om Byggnadsvård på gotland

Entreprenad på Gotland

Entreprenad på Gotland

Med vår helhetslösning tar vi hand om hela ditt byggprojekt från start till mål. Vårt erfarna team säkerställer en smidig och effektiv byggprocess. Vi anpassar oss till projektets storlek och levererar resultat av högsta kvalitet.

Läs Mer om entreprenad på gotland

Nyproduktion på Gotland

Nyproduktion på Gotland

Din partner för skräddarsydda lösningar inom nyproduktion. Vi specialiserar oss på olika typer av byggnader, såsom industrilokaler, flerfamiljshus och fritidshus. Vi strävar efter att leverera högkvalitativa resultat utan besiktningsanmärkningar.

Läs Mer om nyproduktion på gotland

Service, renovering & underhåll på Gotland

Service, renovering & underhåll på Gotland

Vi tar hand om din fastighet med omfattande tjänster, bland annat regelbundna kontroller, felhantering, felanmälan, snabb reparation av problem, renovering och underhåll.

Läs Mer om service, renovering & underhåll på gotland